Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy thrillerben tűnik fel SP klipjének főszereplője

 

Kiderítettük! Egy thrillerben tűnik fel SP klipjének főszereplője

A Fonogram-díjas előadó vadonatúj kisfilmmel jelentkezett. SP Ne add fel! című dalához készült videóban feltűnik Puskás Peti, és a Csillag születikből megismert Bad Boyz csapata mellett Iszak Eszter, aki modellként évekig szerepelt külföldön.

 

- Két napon keresztül forgatták SP legújabb, Ne add fel! című dalához készült videóját, amelyhez a képi világot az énekes álmodta meg: a klip rendezése és a teljes világítás is SP nevéhez kötődik.

A pörgős, elektronikus betétekkel tarkított dalhoz készült videóban Puskás Peti és Tóth Olivér vallatótisztként próbálják legyűrni az énekest, és feltűnik egy gyönyörű lány, Iszak Eszter is.

Eszter 17 éves kora óta modellként dolgozik, elsősorban külföldön kapott lehetőséget. Dolgozott Olaszországban, Milánóban, Kínában, Thaiföldön és Hongkongban, de a jövőben inkább színésznőként szeretné megmutatni a tudását.

- Eddig színésznőként nem tudtam annyit mutatni, mint amennyit szerettem volna. Eddig az Álom.netben és egy hamarosan Németországban bemutatásra kerülő alkotásban mutatom meg magamat egy psychothrillerben. Mostanában vannak kisebb felkérésem, de próbálok gyakorolni és várok az igazi lehetőségre - mesélte a Zene.hu-nak a szépség, akire lehet éppen a tinisztár klipjében látható alakítása követően talál rá egy producer.

- Az alkotásban a főhős barátnőjét alakítom. Örültem a feladatnak, mert személyesen engem keresett meg Krisztián és nem kellett castingon részt vennem. Két jelenetben szerepelek, az egyikben egy tükör választ el minket egy vallatószobában. Szomorkodtam, majd miután SP betörte az üveget, egymásra találtunk – tette hozzá huncut mosollyal az arcán a kedves lány.

- Krisztiánnal a forgatást nagyon élveztem, a stáb jófej volt, gördülékenyen ment a munka. Igaz sok várakozásban elfáradtam a végére, de ez hozzátartozik a szakmához.

A kisfilmet két nyelven – angolul és magyarul – készül és a hazai verziót már megnézheted lent.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Viagra Kaufen Dresden Elllalk

(Ellagrips, 2019.10.29 12:52)

Cialis Bruciore Di Stomaco What Std'S Are Treated With Cephalexin <a href=http://prilipills.com>dapoxetina generico low cost</a> Amoxicillin And Dental Infections Kamagra Usa Buy Levitra From India

sp@hotmail.hu

(éder krisztián sp, 2011.12.27 18:44)

nagyon sok van it
remélem találkozok veled KEDVES SZERKESZTO
remélem megismerlek
zsír a buli!

zsani229 @citromail.hu

(császár zsanett, 2011.10.22 15:33)

szia

éden kisztiná

(sp, 2011.05.23 12:55)

szia

Re: éden kisztiná

(réka, 2011.08.25 19:41)

sz
ia

213

(iszak eszter , 2011.05.10 11:01)

szia

 

 

Profilkép


Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Október / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 67190
Hónap: 279
Nap: 18